Mikä Suhdesoppa?

Suhdesoppa on asiantunteva ja elämyksellinen sivusto parisuhteesta, ihmissuhteista, itsetuntemuksesta ja psykologiasta kiinnostuneille.

Suhdesopasta löytää ajankohtaisia artikkeleita ja mielenkiintoisia testejä, blogeja sekä kolumneja. Suhdesopassa voi myös kysyä asiantuntijoilta apua elämän kriiseihin sekä osallistua parisuhdekeskusteluun.

Suhdesoppa sai alkunsa Tellervo Uljaan ideasta perustaa nettiin parisuhdesivusto, josta löytää ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa ihmissuhteista. Tavoitteena oli luoda myös asiallinen keskustelufoorumi parisuhdeasioista kiinnostuneille.

Suhdesoppa aloitti toimintansa lokakuussa 2006, ja on saanut nopeassa ajassa uskollisen kävijäkunnan. Yhä useampi löytää tiensä parisuhdesivustolle. Suhdesoppa toimii vapaaehtoisen tiimin voimin.

Suhdesopan tiimi

Ylläpitäjä ja päätoimittaja
Tellervo Uljas

Avustajat

Kari Kiianmaa
Kaisa Malinen
Kati Noordhuizen
Teija-Liisa Ranta
Johanna Siltala
Jenni Töyli
Heli Vaaranen
Annina Vilkas

Avustajaksi Suhdesoppaan?

Oletko kiinnostunut kirjoittamaan Suhdesoppaan? Sivuston kasvaessa on uusille avustajille yhä enemmän tarvetta. Lähetä lyhyt hakemus palautelomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä.

Myös kaikki palaute, juttuideat ja kysymykset ovat tervetulleita. Niiden avulla voimme tehdä Suhdesopasta entistä paremman.

Yhteydenottolomakkeen löydät täältä.