Parisuhde

Kuorsaus voi pilata parisuhteen – Tässä ratkaisu!

Kuorsaus voi ajaa parin nukkumaan eri huoneisiin. Onneksi ongelmaan on olemassa ratkaisu.

Nukutko huonosti, kun toinen kuorsaa? Et ole yksin! Hyvin monella suomalaisella pariskunnalla suhde ja seksielämä kärsivät kuorsauksen takia. Kuorsaus vaikuttaa myös kuorsaajan ja hänen kumppaninsa terveyteen.
Hyvään elämään kuuluu virkistävä uni, energinen olo ja toimiva parisuhde. Kuorsaus luo monenlaisia ongelmia, sillä huonosti nukuttu yö vaikuttaa mm. keskittymiskykyyn. Mieli voi olla matalalla eikä mikään oikein tunnu kiinnostavan.

Seksi vähenee eri huoneessa nukuttaessa

Koska kuorsaaminen ajaa joskus pariskunnat jopa eri huoneisiin nukkumaan on sillä vaikutusta parin seksielämään. Kun on hankalaa nukkua yhdessä, tilanteet läheisyyteen vähenevät.
Kuorsaajan kumppani voi väsyä jatkuvasta heräämisestä ja olla hyvin kiukkuinen. Tämä ei ole omiaan lisäämään seksihaluja. Kuorsaaja taas leimautuu helposti parisuhteen pilaajaksi.
Kuorsaus johtuu… ylähengitysteiden ahtautumisesta. Ahtautumiseen voi liittyä mm. ylipaino, purennalliset syyt tai hengitysteiden anatomia.

Onneksi tilanteeseen on erilaisia hoitoja. Apteekeissa myytävistä suihkeista tai nenäteipeistä voi olla jonkin verran apua, mutta tehokkaimman avun saa kuorsausta estävästä kiskosta.

Eroon kuorsauksesta

Kuorsauksesta pääsee eroon suomalaisella keksinnöllä. NUkkula on tehokas apu kuorsauksen hoitoon. Se on kuorsausta estävä yksilöllisesti valmistettava koje. Koje on Suomessa kehitetty, öisin käytettävä ja turvallinen ratkaisu kuorsausongelmiin. Se tehoaa hyvin kovaääniseen kuorsaukseen ja sopii myös lievän uniapnean hoitoon.

Lisää aiheesta: eroon kuorsauksesta.

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.