Parisuhde

Väestöliitolta hauska parisuhdepeli

sama_rakas_peli

Väestöliitto on lanseerannut parisuhdepelin pareille, jotka haluavat kehittää parisuhdettaan.

Mitä kumppanisi arvostaa sinussa? Millaisista suudelmista rakkaasi pitää? Mistä rakkaasi unelmoi? Muun muassa näihin kysymyksiin pääsee vastaamaan Väestöliiton uudessa I love samarakas -pelissä.

Parisuhteen hoitoon tarkoitettu peli sisältää 220 kysymystä ja tehtävää viidestä eri teemasta: rakkaus, me ja muut, me kaksi, unelmat, olemme eri mieltä ja läheisyys.

Kaikki parit hyötyvät pelistä

Väestöliiton terapeutin mukaan kaikille pareille on hyötyä parisuhdepelistä. Sen kysymykset on muotoiltu positiiviseen tapaan, joka auttaa rakentavaan vuorovaikutukseen. Pelin avulla tulee keskusteltua monesta tärkeästä asiasta, joista arjen keskellä ei aina välttämättä tule puhuttua.

Parisuhdepelistä on apua niin pienistä kuin suuremmistakin parisuhdeongelmista kärsiville. Koskaan ei ole liian myöhäistä satsata parisuhteeseen ja opetella tuntemaan oma kumppani entistä paremmin. Parisuhdepeli haastaa parit paitsi syvempään toistensa tuntemiseen myös matkalle oman mielen sisään.

Suhdesoppa testasi parisuhdepelin ja suosittelee sitä kaikille parisuhteen hoidosta kiinnostuneille. Antoisia peli- ja parisuhdehetkiä!

Peliä voi tilata Väestöliiton verkkokaupasta: Väestöliiton nettikauppa tai soittamalla Väestöliiton keskukseen 09-228 050.

Tutustu myös Samarakas-fanisivuihin Facebookissa, josta löydät mm. Samarakas-nettitestin ja parisuhdeblogin: Samarakas-sivut

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.