Uutiset

Kirjoituskilpailu uskottomuudesta

Jaa tarinasi meille ja ota osaa Suhdesopan kirjoituskilpailuun!

Suhdesoppa järjestää kirjoituskilpailun aiheesta uskottomuus parisuhteessa. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa kertoa oman kokemuksensa uskottomuuteen liittyen. Näkökulma voi olla niin petetyn, pettäjän, perheen jäsenen, ystävän kuin kolmannen osapuolenkin. Olennaista on tarina ja kokemus.

Kirjoita teksti tietokoneella ja lähetä se osoitteeseen info@suhdesoppa.fi 28.2.2011 mennessä. Tekstin maksimipituus on viisi A4-sivua. Voit liittää tarinaasi nimimerkin, mutta laita sähköpostiin kuitenkin mukaan nimesi ja osoitteesi mahdollista palkinnon lähetystä varten.

Julkaisemme kolme parasta kirjoitusta Suhdesopassa kuluvan kevään aikana. Lisäksi arvomme kaikkien osallistuneiden kesken viisi Revitty sydän -pokkaria.

Ennen kaikkea kirjoituskilpailun tarkoitus on herättää keskustelua ja jakaa kokemuksia.

Miten sinä selvisit uskottomuudesta? Mistä uskottomuus johtuu? MIksi ajauduit pettämään, vaikket pidä sitä moraalisesti oikeana? Miltä vanhemman uskottomuus tuntui? Esimerkiksi näihin kysymyksiin haemme vastauksia ja kokemuksia. Jaa tarinasi meille ja samalla tuhansille muille samassa tilanteessa eläville!

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.