Uutiset

Suhdesopan uudet asiantuntijat

Psykologi Kari Kiianmaa aloittaa Suhdesopan asiantuntijana yhdessä psykoterapeutti Heli Vaarasen kanssa.

Kaksi uutta ammattilaista

Suhdesopan kysymyspalvelu on saavuttanut niin laajan suosion, että päätimme kasvattaa asiantuntijajoukkoamme.

Psykologi Kaisa Malisen, pappi Johanna Siltalan sekä parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Teija-Liisa Rannan rinnalla aloittaa kaksi uutta asiantuntijaa: psykologi Kari Kiianmaa ja psykoterapeutti Heli Vaaranen.

Tunnettu tv-psykologi

Psykologi ja kouluttaja Kari Kiianmaa on tullut tutuksi paitsi monista kirjoistaan myös tv-psykologina TV2:n viime kevään Parempi ero -ohjelmassa. Alun alkujaan Kiianmaa toi Suomeen nykyisin suuressa suosiossa olevat Fisherin eroseminaarit.

Yli 30 vuoden kokemus psykologin työstä on taannut myös aseman runsaasti lehtihaastatteluissa käytettynä asiantuntijana. Kiianmaa on ollut mukana kirjoittamassa paljon huomiota saanutta kirjaa Revitty sydän – voiko uskottomuudesta toipua? (Minerva, 2007).

Tuoreimpana Kiianmaalta on ilmestynyt kirja Hyvä ero – uusi elämä (Multikustannus, 2008). Kari Kiianmaa ylläpitää myös netissä laajaa parisuhdeaiheista sivustoa, josta löytää niin tietoa kuin apua erilaisiin elämänkriiseihin: www.kiianmaa.com.

Arvostettu tutkija

Valtiotieteen tohtori, erityistason psykoterapeutti ja Väestöliiton perhetoimintojen johtaja Heli Vaaranen on niittänyt mainetta kiinnostavilla tutkimuksillaan yliopisto-urallaan.

Vaaranen on tutkinut mm. nuoria kaahareita, nuorten osakulttuureja, nuoria ja työn tulevaisuutta, nuorten aikuisten parisuhteita ja aikuista elämäntapaa perheessä, rakkaudessa ja työssä.

Heli Vaaranen on kirjoittanut kirjana julkaistun väitöstutkimuksensa Kaaharipoikia ja rappioromantiikkaa lisäksi kirjan Parisuhdepalapeli (Kirjapaja, 2007), joka valottaa nuorten aikuisten parisuhde-elämää.

Nopeammat vastaukset

Uusien asiantuntijoiden myötä pystymme Suhdesopassa vastaamaan entistä paremmin ja nopeammin käyttäjiemme ihmissuhdeaiheisiin kysymyksiin. Oman kysymyksen voi lähettää nettipsykologille osoitteessa: www.suhdesoppa.fi/kysymykset.

1 Comment

  1. Jessica
    26.10.2008 at 08:09

    Huiput uudet asiantuntijat!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.