Parisuhde

Nauti syysilloista rakkaasi kanssa

Tutustu Suhdesopan vinkkeihin, joilla piristät parisuhdetta hämärissä illoissa.

Vaikka kesän sanotaankin olevan valon ja rakkauden aikaa, syksyn ja talven ei tarvitse olla vain pimeää loskaa ja kaamosta. Syysillat ovat täynnä romanttista tunnelmaa, kunhan vain osaa löytää oikean asenteen.

Suhdesopan vinkeillä voit tuoda piristystä pitkän syksyn ja talven parisuhdearkeen. Millä vinkillä aloittaisit kumppanisi hemmottelun?

Piristä parisuhdetta syysiltoina

 • lllallinen.
  Yllätä kumppanisi lämpimällä pasta-aterialla ja punaviinillä. Älä unohda kynttilöitä.
 • Aamupala.
  Vie kumppanillesi ihan tavallisena harmaana aamuna aamupala sänkyyn. Voit koristella aamupalatarjottimen kukalla tai kynttilällä.
 • Leffailta.
  Vuokraa tai käykää elokuvateatterissa katsomassa joku hauska romanttinen elokuva. Hommaa lisäksi popcornia tai irtokarkkeja. Huolet unohtuvat rakkaan kainalossa hyvän elokuvan ja naposteltavan seurassa.
 • Iltakävely.
  Takki päälle ja käsi toisen käteen. Viilenevät illat luovat kauniit puitteet yhteisille iltakävelyille. Reippaillessa tulee myös juteltua normaalia enemmän ja syvällisemmin. Kävely on parisuhteen todellista laatuaikaa.
 • Mökkiviikonloppu.
  Aina mökin vuokraamiselle ei tarvitse olla erityistä syytä, kuten kesäloma tai uusi vuosi. Varatkaa kalenterista sopiva ajankohta ja lähtekää hiljentymään takkatulen loimuun tähtitaivaan alle. Saunasta voi uskaltautua vielä pulahtamaan viileään veteen.
 • Rakkaussanat.
  Kerro rakkaallesi, mitä hänessä rakastat. Kauniita sanoja ei kuule koskaan liikaa.

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.