Itsetuntemus

Näin toteutat unelmasi – 3 vinkkiä!

Lopeta asemalla odottelu ja päästä unelmiesi juna matkaan.

Jos kuolisit huomenna, mitä tekisit elämässäsi toisin? Christina Curtis lopetti uneksimisen ja aloitti tekemisen. Tässä hän jakaa kolme konkreettista neuvoa unelmien toteuttamiseen.

1. Anna päivälle 3 tavoitetta

Unohda viikon tehtävälista ja keskitä tavoitteesi tähän päivään. Aseta päivittäiselle Must do -listalle 3 tärkeintä asiaa, jotka haluat tehdä. Huomaat, että tehtävät on helpompi toteuttaa päivittäisellä jaolla kuin viikon aikavälillä, jolloin niitä aina siirtää helposti tuonnemmaksi.

2. Suunnittele hetki, jolloin toteutat ne

Koska olosuhteet muuttuvat ja ärsykkeitä tulee eri suunnista, on tärkeää suunnitella tarkoin hetki, jolloin toteutat päivälle asettamasi tavoitteet. Mieti kunkin tavoitteen kohdalla tarkasti, milloin ja missä toteutat sen. Tämä helpottaa sinua asiaan tarttumisessa ja tekee toteutuksen todennäköisemmäksi.

3. Katso, kenen kanssa kulutat aikasi

Tutkitusti työporukan tunneilmasto tarttuu työntekijään. Pohdi siis, millainen on työpaikkasi ilmapiiri ja miten vuorovaikutus eri työntekijöiden kanssa vaikuttaa sinuun. Tutkimusten mukaan positiivinen työilmapiiri auttaa suoriutumaan työtehtävistä ripeämmin ja paremmin, kun taas negatiivinen ilmapiiri syö intoa tarttua tehtävään ja saattaa se loppuun.

Lähde: Psychology Today, www.psychologytoday.com

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.