Kysymykset

Miehen yliseksuaalisuus

62-vuotias mieheni haluaa jatkuvasti seksiä, yhdyntää ja suuseksiä. Hän puhuu siitä jatkuvasti ja sanoo öisinkin seisovan niin, että koskee.

Itseäni (olen 63-vuotias nainen) koko asia inhottaa ja varsinkin jatkuva siitä puhuminen. Olen sanonut asiasta hänelle, mutta ei tunnu auttavan. Haluaisin yhdessä olosta turvallisuutta ja hellyyttä. Sitä en suhteessa koe. Minun on huolehdittava kaikesta.

Alkoholi on hänellä usein mukana kuvioissa. Kun hän on selvinpäin on ihan ok.
Mitä teen?

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Teija-Liisa Ranta vastaa

Miehesi seksuaalinen käytös ei vaikuta täysin terveeltä. Kannattaa siis ottaa selvää, mistä on kyse. Onko hänellä joitain lääkityksiä ja jos on, niin mitä? Mistä kipu johtuu? Onko hormonitoiminnalla jotain tekemistä tässä tilanteessa? Kuinka pitkään tilanne on jatkunut näin?

Miehen terveyteen, myös seksuaaliterveyteen, keskittyneitä klinikoita löytyy eri paikkakunnilta. Urologin vastaanotolla käynniltä voisi saada jotain vastauksia. Pari- ja seksuaaliterapeutin vastaanotolla käynnit yhdessä auttaisivat ratkaisemaan muita suhteenne ja seksielämän kysymyksiä sekä kenties parantamaan tilannettanne.

Mikä mahtaa olla miehesi valmius lähteä asiaa selvittämään?

1 Comment

  1. Itsekin yliseksuaalinen
    07.03.2011 at 04:06

    ihme kommentti terapeutilta. jos vaimosta seksi tuntuu inhottavalta, niin eihän se nälkäkään lähde uneksimalla pois. seksi on tarve ja toiset tarviysevat sitä enemmän. olisit valonnut mkehesi paremmin, mutta miehessä ei ole vikaa – miehet ajattelevat sitä jatkuvasti ja toiset vain puhuvat siitä enemmän.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.