Parisuhde

Neljä vinkkiä hääpäivän juhlintaan

Monella parilla on tapana juhlistaa yhteistä taivalta vuosittain hääpäivänä. Tässä neljä vinkkiä romanttisen hääpäivän viettoon.

Hääpäivänä on sopiva hetki tehdä oman rakkaan kanssa jotakin romanttista ja syventyä pohtimaan yhdessä tehtyä taivalta ja tulevaisuuden haaveita.

Aina ei ole helppo keksiä, mitä romanttista ja kaunista keksisi kumppanilleen yllätykseksi. Tässä Suhdesopan neljä vinkkiä hääpäivän juhlintaan.

1. Meren äärelle Hankoon

Varatkaa mukaanne piknik-kori, josta voi löytyä esimerkiksi kuohuvaa, mansikoita ja suolakeksejä. Viettäkää romanttinen ilta lämpimillä kallioilla makoillen ja meren aaltojen loisketta kuunnellen. Majoittukaa yöksi johonkin Hangon kauniista vanhoista kartanoista (esim. www.villamaija.fi) ja herätkää herkulliselle aamiaiselle kesäaamun kirkkaassa valossa.

2. Idyllinen ja vanha Porvoo

Idyllinen Porvoo on romanttinen paikka hääpäivän viettoon. Mukulakivikatuja ja joen vartta on mukava kävellä ja poiketa laivan kannelle pullakahveille. Illallista voi nauttia vaikkapa hienossa etanaravinola Timbaalissa www.timbaali.fi. Makeita kotiinviemisiä kannattaa ostaa Brunbergin tehtaanmyymälästä tai Pienestä suklaatehtaasta.

3. Maalaismaisemaan Tertin kartanoon

Mikkelistä löytyy idyllinen kartano kauniine puutarhoineen. Siellä on mahdollista soudella pienellä lammella, golfata tai osallistua islanninhevosvaellukselle kahden kesken. Tertin kartanon ravintolassa voi nauttia tilan omista herkuista ja hotellimajoituksen yhteyteen voi varata oman saunavuoron ja hieronta-ajan.

4. Kaupunkibistroon ravintola Muruun

Kesäyön tunnelmasta kaupungissa voi nauttia vaikkapa letkeässä Muru-ravintolassa, joka tarjoilee herkullista ja mutkattoman maukasta lähi- ja luomuruokaa. Murussa on tarjolla joka päivä erilainen menu. Lähde kokeilemaan uusia makuja rennon tyyliikkäästi sisustettuun bistroon. Rytmikäs musiikki tahdittaa mukavasti eloisaa keskusteluilmapiiriä.

Ja ei kun kippis yhteiselle illalle!

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.