Posts In Category

Kolumni

Suhdesopan kolumni

Kolumni

Joskus hyvästit on jätettävä elossa olevalle. Luopuminen tuottaa aina kipua.

Lue kokonaan
Kolumni

Haluaisitko myydä omaisuutesi ja lähteä kohti seikkailua? Rohkeus muutokseen on meissä jokaisessa.

Lue kokonaan
Kolumni

Kolumnia kirjoittavat Suhdesopan tiimiläiset. Tällä kertaa vuorossa on Pohdiskelija. [Kirjoittanut: Pohdiskelija] Siitä tuli ontto tunne rintaan. Tyhjä ja surullinen. Kuulin tuttavapariskunnan eronneen. Lasten jäävän isälle viikoiksi ja äidille viikonlopuiksi. Olin hiljaa pitkän aikaa.

Lue kokonaan
Kolumni

Kolumnia kirjoittavat Suhdesopan tiimiläiset. Tällä kertaa vuorossa on Pohdiskelija. [Kirjoittanut: Pohdiskelija] Se hiipii mieleen noin kahden aikoihin sunnuntai-itapäivällä. Joka ainoa kerta. Letkeä sunnuntaifiilis katkeaa ahdistukseen, joka turhauttaa mielen ja pakottaa käpertymään zombieksi sohvalle television ääreen.

Lue kokonaan
Kolumni

Kolumnia kirjoittavat Suhdesopan tiimiläiset. Nyt on vuorossa Pohdiskelija. [Kirjoittanut: Pohdiskelija] Suuret, surumieliset silmät. Kulmat hieman kurtussa, nenä nykeröllä ja suu vinosti raollaan. Hiljainen hengityksen rohina ja pieni tuhahdus. Silmien verkkainen sulkeutuminen ja katse. Pidän vauvaa sylissä ja alan itkeä.

Lue kokonaan
Kolumni

Kolumnia kirjoittavat Suhdesopan tiimiläiset. Tällä kertaa vuorossa on Pohdiskelija. [Kirjoittanut: Pohdiskelija] Vielä minulla on itseni, jonkin aikaa. Vielä ruumiini on omassa käytössäni – olen nuori, riippumaton ja vapaa. Mutta pian sinä tulet elämääni, mullistat kaiken. Teet uudeksi elämäni.

Lue kokonaan
Kolumni

Suhteellista kolumnia kirjoittavat Suhdesopan tiimiläiset. Tällä kertaa vuorossa on Sofie. [Kirjoittanut: Sofie] Eräänä kesän viimeisistä päivistä, päivänä, jolloin kaikkialla oli kuitenkin jo syksyn tuoksu, sain ihania uutisia. Nämä uutiset saivat sisälleni aivan uskomattoman lämpöisen olon ja vedet silmiin.

Lue kokonaan
Kolumni

[Kirjoittanut: Sofie] Pienenä paras ystäväni oli Anna, Anna ystäväni. Tapasimme elämäni ensimmäisenä koulupäivänä. Annalla oli tosi tummat hiukset ja paksu letti. Anna oli hyvä keksimään leikkejä, oli aina valmis auttamaan ja Annalla oli söpö pari vuotta vanhempi isoveli. Anna oli parempi urheilija kuin minä, mutta minä olin parempi piirtäjä kuin

Lue kokonaan
Kolumni

[Kirjoittanut: Pauliina] Pidän elokuvista ja kirjoista, joissa on onnellinen loppu. Useimmiten hyvät ja pahat henkilöt taistelevat tarinan kuluessa, mutta lopulta voin olla varma, että hyvä kukistaa pahan. Hyvien ja pahojen hahmojen taistelu tuntuu usein aivan liian mustavalkoiselta. Uusissa suosituissa tarinoissa hyvä ja paha käyvätkin kamppailua päähenkilön sisällä. Esimerkiksi Hämähäkkimies ja

Lue kokonaan
Kolumni

[Kirjoittanut: Pohdiskelija] Tuntuu, että elämässä hyvät ja huonot asiat kasautuvat aina tiettyihin sumiin. Nyt tuntuu, että hyviä asioita on tapahtunut aivan liikaa. Tunnen itseni niin onnelliseksi, etten muista, milloin olisin nauttinut elämästä näin. Samalla kun nautin onnestani, mieleeni hiipii aavistus, että kohta tapahtuu jotain kamalaa. Ei elämässäni asiat voi mennä

Lue kokonaan